Concurs de pescuit / 22-24.05.2020 / Balta Lupsanu 1 #122

Taxa: 300 Lei
Locuri: 55
Organizator: Eduard Ionita

CONCURS PESCUIT 
Balta Lupsanu 1 , doar aruncat din mana , cu retinere totala a capturii , de la 1 kg in sus . 
LOCATIE: Balta Lupsanu 1 , jud. Calarasi 
STANDURI: max 55 
DURATA CONCURS: 48 h 
PERIOADA: 22 – 24 mai 2020 
TAXA: 300 RON / 2 pescari cu drepturi depline NUMAR SCULE : 4 ( orice fel )
 
REGULAMENT & desfasurare : 
Adunarea pe balta se va face vineri seara pe data de 22. 05.2020 ora 18:00 , extragere standuri ora 18:30, start concurs 19:00, final concurs 24.05.2020 ora 16:30 PREMIERE: ora 17:30
Dupa premiere se serveste un tuci cu fasole cu afumatura si muraturi . 
Sambata seara se serveste un alt tuci cu gulas si muraturi , livrat direct pe stand . 
Echipa de 2 pescari cu un numar total de 4 scule , puncteaza orice peste , orice dimensiune . Se poate pescui cu orice momeala , dar doar cu un singur carlig . 
Pestele cantarit se poate retine incepand de la 1 kg in sus fara limita superioara , la crap , iar pentru caras , biban etc dimensiune si cantitate nelimitata la retinere . 
Doar aruncat din mana , fara plantat . Fara nadire grea dupa 18:00 , fara bulgari , catapulte etc doar prastie , spomb mic , paleta de nadire sau saculet solubil .
PREMIILE IN ACEST CONCURS DE PESCUIT VOR FI ASTFEL: 
LOCUL 1: 3000 ron +cupe+diplome+produse sponsori 
LOCUL 2: 2500 ron +cupe+diplome+produse sponsori 
LOCUL 3 : 1500 ron+cupe+diplome+produse sponsori
CAPTURA : 1000 ron + cupe + diplome + produse sponsori 
Locurile 1,2,3 si captura vor primi si cate un voucher de 100 lei de la Marele Pescar .
Aceste premii sunt valabile pt 55 echipe . Daca nu se inscriu 55 , premiile vor fi proportionale cu nr de echipe inscrise , dar nu mai putin de 30 . De exemplu , daca jucam cu 40 echipe , premiile vor fi la valoarea de 72% din ce am anuntat aici etc . Sub 30 de echipe , nu jucam si returnam banutzii la fiecare in parte .
 
Premiile nu se pot cumula , cei in cauza vor putea alege , intre captura sau podium etc . Excludere din concurs ( nu de pe balta , dar stop pescuit ) : lansete sau carlige mai multe , oameni mai multi , ” plimbat ” de peste , nadire grea , galagie , scandal . .
Taxa se poate achita , integral , dupa cum urmeaza: NUMAI in contul RO46 BRDE 441S V465 9170 4410 titular cont Eduard Ionita , deschis la BRD , cu mentiunea ca trebuie scris macar numele unuia dintre participanti , ca sa putem striga tragerea la sorti . Pe balta se va emite bon fiscal cu valoarea taxei platita . Nu se poate plati pe balta , la paznici , la poarta raiului sau cu porumbelul calator … exista BRD la fiecare colt de bloc . Taxa de inscriere se poate plati pana la data de 08.05.2019 . Se considera inscrisi pe lista cei care au platit taxa concursului . 
 
Tragerea la sorti a ordinei se va face in functie de plata avansului , iar apoi standurile . Daca cineva intarzie , trage arbitrul pt el . NU SE FACE LISTA DE INTENTIE !!! Se face doar lista de participare , cu cei care achita in cont contravaloarea concursului .
Rog matematicienii , carcotasii , postacii de serviciu si cei ingenuncheati de concurenta , sa se abtina de la comentarii . Imi voi rezerva dreptul de a lasa doar comentariile care chiar conteaza pt concurs si nu ma lezeaza psihic 😂 . Sa fim cu „bun simt” , ca e la moda 🙂 Se vor mai face si populari cu crap sau caras . Alte amanunte pe tel 0752 800 700 . Ms , fir intins si mult succes !
ps : daca mai trebuie adaugat / scos ceva , rog scrieti aici .
Sponsori ( pana acum ) : MG , Black fish , Dan Mitranescu , Baboieru , Senzor , Lauda , Energofish , momitoare de la Lucian Fenciuc ( LTC Productie ) etc si vedem ce mai apare .
Magazinul Marele Pescar vine cu cate un voucher de 100 lei fiecare , la podium + captura . Multumim !
FIECARE ECHIPA VA PRIMI : cate o punga de taratza ( probabil ca ceva ttx profi Energo ) , o sticla de CSL si viermi la discretie albi si rosii !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *