Fisherman’s Cup Best 11 / 22-24.05.2020 / Lazuri 5 #118

Taxa: 1150 Lei
Locuri: 18
Organizator: Exclusive Fisherman`s Club

Numar echipe 18 
Taxa 1150 lei 
Puncteaza crapul, amurul si scoicarul peste 5 kg. 
Echipele pot fi formate din 3 concurenti cu drepturi depline. 
Fiecare stand este prevazut cu cabana, saltea cradle, minciog si spray dezinfectant. 
     Premii   
Se premiaza cei mai mari 11 pesti ai competitiei cu 1100 lei fiecare. 
Locul I  Cupe + Voucher partida 48h din partea administratiei Balta Lazuri 5 Se acorda echipei cu cei mai multi pesti clasati in cei 11, in caz de egalitate departajarea se va face dupa cantiate. 
Captura Cupe + Voucher 500 lei Senzor Planet ( Captura nu cumuleaza cu locul I ) Premiu special  Primul peste al competitie peste 11,00 kg va fi premiat cu 3 kg boilies Carpbait  
Concursul se desfasoara in perioada 22 – 24.05.2020, vineri ora 18:00 – duminica ora 18:00. 
Tragerea la sorti vineri ora 16:00. Vor fi doua extrageri, prima pentru numarul de ordine ( in functie de ordinea achitarii avansului ) si a doua pentru numarul standului. 
Festivitatea de premiere duminica ora 19:00. 
Se considera inscrisi doar cei care achita avansul de 500 lei sau toata taxa. 
Cont : RO03INGB0000999907232498 
Titular: Ciobescu Iulian 
Contact: Iulian      0733695649               
Bogdan   0727767047           
 
Regulament 
1. Se pescuieste cu 4 lansete/echipa, cu un singur carlig. (ELIMINARE) 
2. Firul principal minim 0.35 mm, fara inaintas textil, conform regulament Balta Lazuri 5. (AVERTISMENT) 
3. Saltea de receptie tip cradle, spray dezinfectant, minciog ecologic puse la dispozitie de administratie, interzis echipelor sa foloseasca altele. (AVERTISMENT)  
4. Pana la ora de start a concursului pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT) 
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal si sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (AVERTISMENT) plus achitarea contravalorii pestelui. La a doua abatere ELIMINARE plus achitarea contravalorii pestelui). 
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 5. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare (minim 100 x 100 cm). Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. (AVERTISMENT) 
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. (AVERTISMENT) 
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primii vizite la stand intre orele 8:00 si 19:00, doar pe jos. (AVERTISMENT) 
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice. (AVERTISMENT) 
10. Este interzisa plantarea, folosirea oricarui tip de sonar sau a barcii de nadit. (ELIMINARE) 
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia este permisa doar lanterna de cap. (AVERTISMENT) 
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul de pescuit curat, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate. (AVERTISMENT) 
13. Toate activitatile legate de pescuit ( nadit, lansat, drill, campare ) se desfasoara in stand, fara a deranja vecinii de stand. (AVERTISMENT) 
14.Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs. (ELIMINARE) 
15. Nadirea se va face doar cu bastonul de nadit cu diametrul de maxim 30 mm, nadirea grea interzisa. (AVERTISMENT) 
16. Se poate folosi cu plumb fix, pierdut sau in-line. Este interzis plumbul feeder si momitorul. (ELIMINARE) 
17. Se va pescui numai cu boilies sau pop up. Este interzisa pasta solubila pe plumb. Se pot folosi materiale meltex ( fara sac solubil ). (ELIMINARE) 
18. Interzisa nada vie si boiliesurile comercializate de Decathlon ( conform regulament Balta Lazuri 5 ). (ELIMINARE) 
19. Drillurile se fac numai din stand, in caz de forta majora vecinii putandu-si da acceptul la scoaterea pestului in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, echipa va primi AVERTISMENT. 
20. Interzis intratul in apa. (AVERTISMENT) 
21. Este interzisa parasirea lacului intre orele 22-07 pe parcursul desfasurarii concursului; orice deplasare in afara standului se face cu cu lanterna de cap aprinsa. (AVERTISMENT). 
22. Daca o echipa inteapa un peste in ultimele minute ale competitiei are la dispozitie 15 min pentru scoaterea pestelui la mal. 23. In cazul in care ultimul peste ( al 11-lea ) din clasament este egal ca si greutate cu alt peste, premiul de 1100 lei se imparte la 2. 
24. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau arbitrii, atrage ELIMINAREA din concurs. 
 
Arbitraj 
A. Cantare oficiale: sambata orele 07:00, 13:00 si 19:00; duminica orele 07:00, 13:00 si 18:00. Extracantar la peste +13 kg, 5 pesti la sac, ten sau peste suspect la sac. 
B. Orice cantarire suplimentara ceruta in timpul desfasurarii cantarului oficial se face dupa terminarea acestuia. 
C. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe. 
D. In timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in defavoarea cantaririi. 
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentu, sa se autosesizeze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj si sa anunte toate echipele de eventualele sanctiuni. 
F. Arbitrii au dreptul sa verifice prin sondaj monturile echipelor participante in timpul concursului. 
G. Contestatiile pot fi aduse la cunostinta arbitrilor DOAR in scris si in cel mult 15 minute de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 lei (suma va intra in premii). In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita echipa primeste garantia inapoi.
H. Orice alta problema care poate aparea in timpul concursului si nu este specificata in regulament, se aduce la cunostinta organizatorului, acesta avand obligatia de a raspunde in 60 de min pentru solutionare.
I. La cumulul a 2 avertismente de orice fel, echipa in cauza va fi eliminata. 
Premiile sunt calculate pentru 18 echipe, in caz contrar se vor recalcula procentual. In cazul retragerii din orice motiv, avansul/taxa este nereturnabil, echipa respectiva va fi nevoita sa-si gaseasca inlocuitor.    

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *