Open Carp / 4-7.06.2020 / Doripesco 4 #128

Taxa: 2400 Lei
Locuri: 24
Organizator: WLC Carp

Organizator : ASOCIATIA CS WLC CARP CLUB 
Locul de desfasurare: Doripesco balta 4 
Perioada: 4-7 iunie 2020 
Taxa: 2400 lei echipa de 3 pescari cu drepturi depline 
Locuri: 24/ 3 sectoare de cate 8 echipe 
Oraganizare : Balta va fi impartita in 3 sectoare valorice (A, B, C) Pe fiecare sector vor fi intocmite 2 clasamente separate, unul bazat pe cantitate si unul bazat pe calitate, unde puncteaza cei mai mari 10 pesti. 
Castigatoarele sectoarelor sunt cele care vor alcatuii podiumul general al concursului. In caz de egalitate de puncta, va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul de cantitate. 
Crapul declarat captura competitiei nu se cumuleaza cu oricare dintre premii si nu se scade din clasament. 
Se puncteaza urmatorele specii crap comun, crap oglinda si amurul. 
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.
 
PREMII : 
Locul I : 15.000 lei + cupe 
Locul II : 10.000 lei + cupe 
Locul III :  7.000 lei + cupe 
Locul 1 sector A, B, C: 2.000 lei + cupe 
Captura :premii sponsori + cupe
Plata avansului de 1200 lei se considera inscriere in concurs. 
 
Persoane contact detalii suplimentare 
Dragos Sinca: 0745139096 
Alex Matea: 0729832398
 
REGULAMENT
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti (ELIMINARE). In cazul unor astfel de evenimente concurentii sunt obligati sa achite contravaloarea pestelui. 
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 15. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.(AVERTISMENT
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. 
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT
8. Pe durata desfasurarii concursului concurentii au dreptul de a circula cu masina pe balta cu viteza minima si pana la ora 18, dar numai in afara sectoarelor de pescuit. Nu se circula cu masina pe digul dintre standurile 15 si 16.(AVERTISMENT
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT
10. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap(AVERTISMENT). 
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate. 
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de stand.(AVERTISMENT
14. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs. 
15. Nadirea grea este permisa in intervalul 9-18(AVERTISMENT
16. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut, in–line. Este interzisa folosirea momitorului. (ELIMINARE) 
17. Este interzisa folosirea pastei solubile pe plumb. Este permisa folosirea saculetilor solubili. (ELIMINARE) 
18. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(ELIMINARE) 
19. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT
20. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs. 
21. Daca o echipa inteapa un peste la finalul concursului , are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU , un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta . 
22. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial. ELIMINARE
 
ARBITRAJ
A.Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 7.00 si seara incepand cu ora 19. 
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe . 
C. Nu se pot face cantariri si intre cantarele oficiale. Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 12 kg ziua, 15kg noaptea sau un numar de 15 crapi. Se considera zi intervalul 7-19. Pestii care sunt cantariti la un extra-cantar pentru peste mare si nu au greutatea necesara, vor fi bagati in sacul de pastrare pana la primul cantar oficial. 
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor. 
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau ORGANIZATORUL), care va hotari locul amplasarii markerului 
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult o ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi. 
 
ATENTIONARE
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia. Este obligatorie salteaua cu cadru tip cadita. 
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul.
 
SANCTIUNI
Incalcarea punctelor 4,5,7,8,9,11,12,13,15 si 19 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT(la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 10 kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs). 
Incalcarea punctelor 1,2,3,10,16,17,18,20 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs. 
 
Concursul incepe joi la ora 12 si se termina duminica la ora 12.
Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12.00 sa-l scoata.
Adunarea pe balta joi la ora 8.
Tragerea la sorti joi la ora 9.
Festivitatea de permiere duminica ora 13,30.
 
Promovare eveniment
Aceasta competitie va fi filmata, pe baza ei realizandu-se un film care va fi promovat si urcat pe canalul de Youtube- Carpstuff. In plus se va face o galerie foto a evenimentului ce va fi apoi postata si promovata in mediul online, atat pe forumul Crapmania, cat si pe restul retelelor sociale. 
 
Pachete Boilies WLC Carp
Concurenti care vor dori sa pescuiasca cu boilies WLC Carp la acest eveniment, vor putea achizitiona nada si momelile la un pret promotional. Detalii se vor discuta in privat. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *