TROFEUL MAGURA 9 ed.2 / 22-24.05.2020 / Magura 9 #119

Taxa: 1100 Lei
Locuri: 21
Organizator: A.C.S PESCARI ARGESENI

A.C.S PESCARI ARGESENI
Impreuna cu administratia lacului Magura 9 organizeaza in perioada 22-24 mai 2020 „TROFEUL MAGURA 9” editia a 2 a.
Miroiu Evelin :0740028637
21 echipe de 2-3pescari
Taxa: 1100 ron
Premii:
Locul 1. 6000 lei 3 cupe
Locul 2. 4000 lei 3 cupe
Locul 3. 3000 lei 3 cupe
CMMC 3 Cupe(nu cumuleaza)
Regulament concurs:
Concurs bazat pe CALITATE – BEST 5 .
Echipa cu media cea mai buna de pe fiecare sector intra pe podium in clasamentul general. In cazul in care niciuna dintre echipe nu prinde 5 pesti, media va fi facuta din 4 pesti, 3 pesti..etc. In caz de egalitate, departajarea se va face in functie de cel mai mare peste prins
Ora 15:00 adunarea pe balta
Ora 15:30 tragerea la sorti ( in cazul in care o echipa intarzie, unul dintre arbitri va trage in locul lor). Vor fi doua extrageri ( ordine si stand). Pentru „ordine” se va trage in functie de plata avansului/taxei.
Vineri ora 18:00 – START CONCURS
Duminica ora 16:00 FINAL CONCURS
1. Se pescuieste individual sau in echipa de maxim 3 pescari cu drepturi depline.
2. Puncteaza crapul comun, salonta si cteno de la 5kg ( orice alta specie capturata accidental se va elibera imediat fara ca aceasta sa fie vatamata)
3. Fiecare echipa poate pescui cu 4 lansete ( nu feeder, match sau alte tipuri) dotate obligatoriu cu un singur carlig si plumb sau naditor pierdut( exclus method) (oferind posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) – AVERTISMENT
4. Se poate pescui cu orice tip de nada( uscata, semipreparata,preparata) si in orice cantitate. Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar si/sau barca de nadit: ELIMINARE
5. Nada vie este stric interzisa ! ELIMINARE
6. Nadirea grea ( spomb, catapulta sau racheta) este INTERZISA !se va folosi doar „cobra” sau prastia de mana ( bulgarii sa nu depaseasca diametrul de 30mm. AVERTISMENT.
7. Fiecare echipa va lansa OBLIGATORIU inainte fata de standul ce il ocupa,fara a depasii limitele standului. Standurile vor fi marcate si numerotate ,inclusiv pe malul opus . “Placuta” de pe malul de vis-à-vis indica mijlocul standului in care va aflati.
8. Fiecare echipa trebuie sa detina saltea de primire tip “cadita” si minim 8 saci de pastrare; Cine nu are saltea poate inchiria de la administratia balti. In cazul in care vreo echipa utilizeaza toti sacii din dotare, are obligatia de a solicita cantar suplimentar. Orice captura de peste 10kg va fi anuntata telefonic pentru a fi cantarita si eliberata in cel mai scurt timp posibil.
9. Pestii prezentati la cantar raniti sau morti, nu se iau in considerare in plus acestia vor fi achitati conform regulamentului intern al balti. AVERTISMENT
10. Este strict INTERZIS cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari – ELIMINARE
11. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu masina personala, va descarca bagajul, dupa care masina va fi adusa in parcare la sediul administrativ pana la finalul concursului; LA PLECARE PESCARUL ESTE RUGAT SA NU INCARCE BAGAJELE IN MASINA PANA CE UNUL DINTRE PAZNICI NU ESTE DE FATA. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta ! Sunt interzise scaldatul, ruperea salciilor de pe mal, intrarea in culturile agricole din apropiere; AVERTISMENT.
12. Pe timpul noptii, pescarii care se deplaseaza intre standuri sunt obligati sa tina lanterna de cap aprinsa: AVERTISMENT
Daca o echipa primeste doua avertismente, este eliminata din concurs si automat toate rezultatele de pana atunci vor fi sterse. Orice contestatie poate fi adusa la cunostinta arbitrului principal in cel mult o ora de la consumarea faptei cu probele aferente ( foto/video/martor), asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va fi luata in considerare. Pentru orice contestatie se va plati o taxa de 200 lei. In cazul in care contestatia nu va fi justificata, suma se va pierde si va intra in grila de premiere.
13. Se vor face doua cantariri/zi, una cu incepere de la ora 08 dimineata iar cea de a doua cu incepere de la ora 18:00; , cancurentul din stanga/dreapta standului, are obligatia de a participa ca si martor. In timpul cantaririlor, eventualele activitati de pescuit ( drill sau ajutor la minciog) primeaza.
14. In situatia in care cineva se afla in dril la ora 16:00, va avea 15 minute la dispozitie sa scoata pestele. In astfel de situatie este necesara prezenta unui martor, altfel pestele prins nu va fi luat in considerare.
15. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) prin colectarea tuturor deseurilor si resturilor menajere in saci sau pungi care se ridica de catre pescar la terminarea partidei de pescuit si vor fi depozitate in locul special amenajat la sediul administrativ;
16. Organizatorii concursului sunt exonerati de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si/sau a insotitorilor acestora; Acceptarea prezentului regulament constituie luarea la cunostiinta, insusirea si asumarea normelor de protectia muncii prevazute in legislatia speciala. Pentru orice nelamuriri si/sau informatii, pe toata durata concursului va rugam sa apelati echipa de arbitrii .
17. Se considera inscrisi doar cei care achita avansul de 450 lei sau taxa integral Premiile sunt calculate pt participare la a 21 echipe, in caz contrar ele se vor recalcula procentual.
18. In cazul retragerii din orice motiv, taxa este NERETURNABILA, echipa respectiva va fi nevoita sa-si gaseasca singura inlocuitor
Nr de cont:RO30INGB0000999903417487 Miroiu Ioan Evelin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *