Cupa CarpBait / 18-21.06.2020 / Corbu #135

Taxa: 1700 Lei
Locuri: 24
Organizator: CarpBait

Organizator Razvan Gheorghe CARPBAIT 
Balta Corbu, 
18 – 21 iunie 2020 (72 Ore) 
TAXA 1700 Lei
ECHIPA 3 PESCARI 
SECTOR C 
24 ECHIPE
CALITATE-CANTITATE
 
6 sectoare- Fiecare sector – 4 echipe Vor fi intocmite doua clasamente separate: cantitate + calitate (cei mai mari 8 pesti). Castiga echipa cu cel mai mic numar de puncte totalizat din cele 6 clasamente. In caz de egaliate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul pe CALITATE. 
 
PREMII:
Locul 1 10.000 lei, cupe, diplome si medalii 
Locul 2 6000 lei, cupe, diplome si medalii 
Locul 3 3000 lei, cupe, diplome si medalii 
Locul 4 cupe, diplome si medalii 
Locul 5 cupe, diplome si medalii 
Locul 6 cupe, diplome si medalii 
 
Premiile sunt valabile pentru 24 de echipe. Daca nu se strang 24 de echipe premiile se recalculeaza.
Avansul este de 750 lei si nu se restituie in caz de neprezentare ( echipa trebuie sa isi caute inlocuitor ) 
Avansul se poate achita in contul RO19RZBR0000060010548995 RAIFFEISEN BANK
nr telefon 0766431700 Razvan Gheorghe 
SE PUNCTEAZA CRAPUL COMUN CRAPUL OGLINDA SI AMURUL DE LA 1KG 
 
Programul competitiei:
joi 08.00 intalnire sector C 09.00- tragere la sorti(ordinea & standul) 
10.00- deplasare standuri si descarcare bagaj 
10.00-12.00 pregatirea materialului de concurs , campare , etc 
12.00 – Semnal de incepere a concursului 
Joi, Vineri, Sambata , Duminica :competitie in desfasurare 
Duminica ora 12.00 semnal inchidere concurs. 
Caz exceptional, daca o echipa agata un peste inaintea semnalului de sfarsit, va avea la dispozitie inca 15 min pt a scoate pestele 
13.00-14.00- adunarea 
14.00- festivitate premiere. 
 
REGULAMENT 2020 : 
1. Se pescuieste cu 4 lansete / echipa, cu un singur carlig .(ELIMINARE
2. Obligatoriu saltele de receptie TIP CADA , spray dezinfectant , minciog ecologic. 
3. Al treilea pescar are drepturi depline. 
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (DEPUNCTARE. SE ANULEAZA CEI MAI MARI 2 PESTI PRINSI PANA IN ACEL MOMENT SI 50 KG.DACA FAPTA SE REPETA, ELIMINARE) 
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 15. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.(AVERTISMENT)
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.(AVERTISMENT)
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand intre orele 07 si 21, doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
10. Este interzisa plantarea, folosirea oricarui tip de sonar, sau a barcii de nadit. (ELIMINARE)
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul de pescuit curat , fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill,campare) se desfasoara in stand, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT). Acesta va fi delimitat prin benzi .
14. Se va pescui doar pe direcția indicată de arbitri.
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8.00 si 18.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit, catapulta, spomb, prastie pentru bulgari. IN RESTUL PERIOADEI SE POATE NADI DOAR CU COBRA DE MAXIM 30 MM (AVERTISMENT) 
18. Se poate pescui si nadi cu orice mai putin nada vie.(ELIMINARE)
19. Lanseta tip marker trebuie sa contina obligatoriu pluta marker.(AVERTISMENT)
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca, sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecinii putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
22. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, sau brigadele de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Nu este permis accesul masinilor decat inainte de inceperea concursului ,timp de 1 ora, pentru descarcarea echipamentului, si la finalul acestuia, atat timp cat va fi necesar (AVERTISMENT)
24. Este interzisa parasirea standului intre orele 22-07 pe parcursul desfasurarii concursului; exceptie facand deplasarea in scopul necesitatilor fiziologice.(AVERTISMENT)
25. Se pescuiește cu plumb fix, pierdut sau inline. Este permisă folosirea săculețului solubil.
26. Se poate intra in apă până la genunchi pentru scoaterea peștelui la minciog și pentru punerea sacilor cu pesti. 
 
ARBITRAJ 
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 18. 
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .Detinatorul capturii anterioare este anuntat sa asiste la cantarirea acesteia, daca doreste. Cantaririle suplimentare, in afara programului acestora , se vor face la solicitarea echipei care a prins un peste mai mare de 15kg (obligatoriu), un numar mai mare de 20 crapi sau la capturarea amurilor,(obligatoriu) Orice cantarire suplimentara ceruta in timpul desfasurarii cantarului oficial se face dupa terminarea acestuia din urma. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi si introdusi in sacii de pastrare. Nu este voie sa se retina pestele in sac decat pana la cantarul oficial. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale ( peste peste15 kg si 20 crapi si amur ). 
C. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit, in defavoarea cantaririi crapilor. 
D. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. 
E. Arbitrii au dreptul sa verifice prin sondaj monturile echipelor participante in timpul concursului. 
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 500 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
SANCTIUNI 
La cumulul de 2 avertismente de orice fel, echipa in cauza va fi descalificata. Decizia o va lua organizatorul concursului. Incalcarea punctelor 1,4,10,14,21 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs. 
FIRE INTINSE!!! 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *