Cupa „VERII” / 5-7.06.2020 / Balta La Maioru #130

Taxa: 600 lei
Locuri: 24
Organizator: Silvica&Marius(Nepotu) Power By LAUDA

CONCURS PESCUIT
 Cupa „VERII” 
5-7 IUNIE 2020 ( Vineri ora 18:00 -Duminica ora 16:00 ) 
24 locuri/ 3 Sectoare/ 3 pescari /echipa 
CANTITATE ! 
Taxa inscriere – 600 lei/ECHIPA 
PREMII GENERAL: 
LOCUL 1 – 3500 LEI + CUPE+ MEDALII 
LOCUL 2 – 2500 LEI + CUPE+ MEDALII 
LOCUL 3 – 1500 LEI + CUPE+ MEDALII 
C.M.M.C GENERAL –600 LEI CUPE + MEDALII ( NU se cumuleaza cu niciun alt premiu) 
Organizator: Silvica&Marius(Nepotu) Power By LAUDA
Sectorizarea va fi afisata in cel mai scurt timp. 
Se va pescui intre std 21- 51. 
 
Regulament concurs: 
Concurs bazat pe CANTITATE
Cea mai buna echipa din fiecare sector urca pe podium in clasamentul general in functie de cantitatea prinsa. In caz de egalitate, departajarea se va face in functie de cel mai mare peste prins 
Ora 15:30 adunarea pe balta 
Ora 15:45 tragerea la sorti ( in cazul in care o echipa intarzie, unul dintre arbitri va trage in locul lor). Vor fi doua extrageri ( ordine si stand). Pentru „ordine” se va trage in functie de plata avansului/taxei. 
Ora 16:30 ocuparea standurilor 
Vineri ora 18:00 START CONCURS 
Duminica ora 16:00 FINAL CONCURS 
1.Se pescuieste individual sau in echipa de maxim 3 pescari cu drepturi depline.. 
2. Puncteaza crapul comun, salonta si cteno de la orice greutate ( orice alta specie capturata accidental se va elibera imediat fara ca aceasta sa fie vatamata) 
3. Fiecare echipa poate pescui cu 4 lansete ( nu feeder, match sau alte tipuri) dotate obligatoriu cu un singur carlig cu fir de par atasat si plumb sau naditor pierdut ( naditoarele tip method, sunt interzise), oferind posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal – AVERTISMENT 
4. Se poate pescui cu orice tip de nada ( preparata/semipreparata/umeda/uscata). 
5. Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar si/sau barca de nadit: ELIMINARE 
6. Nada vie este stric interzisa ! ELIMINARE 
7. Nadirea grea – INTERZISA ! ( spomb, catapulta sau racheta) se va folosi doar „cobra” sau prastia de mana ( pentru prastia de mana bulgarii nu trebuie sa depaseasca 30mm)- AVERTISMENT 
8. Fiecare echipa va lansa OBLIGATORIU inainte fata de standul ce il ocupa,fara a depasii limitele standului. Standurile vor fi marcate si numerotate ,inclusiv pe malul opus . SE PESCUIESTE INTRE PLACUTE ( Ex: std 21 va pescui intre placutele cu nr. 21 – 22) 
9. Fiecare echipa trebuie sa detina saltea de primire, spray antiseptic si minim 10 saci de pastrare; Cine nu are saltea sau spay, poate inchiria de la administratia balti. In cazul in care vreo echipa utilizeaza toti sacii din dotare, are obligatia de a solicita cantar suplimentar. Orice captura de peste 10kg va fi anuntata telefonic pentru a fi cantarita si eliberata in cel mai scurt timp posibil. Capturile pana in 3 kg se pot pune mai multe in acelasi sac de pastrare ( max. 8 buc) 
10. Pestii prezentati la cantar raniti sau morti, nu se iau in considerare in plus acestia vor fi achitati conform regulamentului intern al balti. AVERTISMENT 
11. Este strict INTERZIS cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari – ELIMINARE 
12. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu masina personala, va descarca bagajul, dupa care masina va ramane in stand fara a bloca drumul de acces. LA PLECARE PESCARUL ESTE RUGAT SA NU INCARCE BAGAJELE IN MASINA PANA CE UNUL DINTRE PAZNICI NU ESTE DE FATA. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta ! Sunt interzise scaldatul, ruperea salciilor de pe mal, intrarea in culturile agricole din apropiere; AVERTISMENT. In caz de forta majora si pentru siguranta pestilor, arbitrul sef poate permite intrarea in apa a concurentilor pentru eliberarea eventualilor pesti agatati. 
13. Pe timpul noptii, pescarii care se deplaseaza intre standuri sunt obligati sa tina lanterna de cap aprinsa: AVERTISMENT Daca o echipa primeste doua avertismente, este eliminata din concurs si automat toate rezultatele de pana atunci vor fi sterse. Orice contestatie poate fi adusa la cunostinta arbitrului principal in cel mult o ora de la consumarea faptei cu probele aferente ( foto/video/martor), asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va fi luata in considerare. Pentru orice contestatie se va plati o taxa de 200 lei. In cazul in care contestatia nu va fi justificata, suma se va pierde si va intra in grila de premiere. 
14. Se vor face doua cantariri/zi, una cu incepere de la ora 09 dimineata iar cea de a doua cu incepere de la ora 17:00; ( duminica ora 15:00) in cazul in care vor mai fi pesti capturati dupa ultimul cantar, se va face cantar suplimentar. la fiecare cantarire, cancurentul din stanga/dreapta standului, are obligatia de a participa ca si martor. In timpul cantaririlor, eventualele activitati de pescuit ( drill sau ajutor la minciog) primeaza. 
15. In situatia in care cineva se afla in dril la ora 16:00, va avea 15 minute la dispozitie sa scoata pestele. In astfel de situatie este necesara prezenta unui martor, altfel pestele prins nu va fi luat in considerare. 
16. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) 
17. Organizatorii concursului sunt exonerati de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si/sau a insotitorilor acestora; Acceptarea prezentului regulament constituie luarea la cunostiinta, insusirea si asumarea normelor de protectia muncii prevazute in legislatia speciala. Pentru orice nelamuriri si/sau informatii, pe toata durata concursului va rugam sa apelati echipa de arbitrii la urmatoarele numere de telefon: Arbitru Sef: 
18. Se considera inscrisi doar cei care achita avansul de 300 lei sau taxa integral la: Silviu Stoian 0729137603; Gostin Marius( Nepotu) 0764701215 sau in contul RO22INGB0000999907927937 titular cont Gostin Marius,cu mentiunea: Cupa VERII Balta La Maioru si numele echipei. 
Premiile sunt calculate pentru participarea a 24 de echipe, in cazul in care nu se vor ocupa toate locurile, premiile se vor recalcula procentual. 
19. In cazul retragerii din orice motiv, taxa este NERETURNABILA, echipa respectiva va fi nevoita sa-si gaseasca singura inlocuitor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *