Individual 7 Carps Challenge / 26-29.07.2020 / Hermes Peris #149

Taxa: 1400 Lei
Locuri: 24
Organizator: Ionut Voicu

Individual 7 carps Challenge 
Hermes-Peris 26-29 iulie 2020
 
Organizatori: Hermes Peris 
Locatie: Hermes Peris 
Echipe participante: 24 
Durata concurs: 64 ore 
Taxa de participare concurs: 1400 RON / Individual 
Data concursului: 26-29 iulie 2020 (Duminica 20:00-Miercuri 12:00) 
 
Loc I-10000 Ron 
Loc II – 5000 Ron 
Loc III -3000 Ron 
Loc IV – 2000Ron 
 
Clasament Bazat pe Calitate 7 pesti Balta va fi impartita in 4 sectoare valorice: A,B,C si D, cate 6 echipe pe fiecare sector. Cea mai mare medie din cei 7 pesti castiga sectorul!! Echipa castigatoare de pe fiecare sector intra in clasamentul genereal in fuctie de diferenta pe care o are fata de locul 2 de pe sector!! Daca exsita 2 diferente egale in clasamentul genereal, departajarea se face in functie de medie! 
 
Regulament oficial:
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare.(ELIMINARE
2. Firul folosit minim admis este de 0,25 mm pe lanseta sau spomb(AVERTISMENT la prima abatere si ELIMINAREla a 2-a) 
3. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, ELIMINARE+ achitarea contravalorii pestelui) 
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT
6. Numarul minim de saci de pastrare pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 5. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. 
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. 
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentiali vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina pe durata desfasurarii concursului.(AVERTISMENT
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. Rulota poate fi considerata “cort”.(AVERTISMENT
14. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate. 
15. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT
16. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs. 
17. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 10.00 si 17.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit, catapulta, spomb, prastie pentru bulgari.(AVERTISMENT)
18. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT
19. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line, feeder sau arc naditor. 
20. Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie. 
21. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT
22. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi (AVERTISMENT). 
23. Incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs. 
24. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului. 
25.In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea competitiei.Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta.In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 72 de ore programate initial.Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii. 
26. Se considera ca echipele inscrise in concurs si-au insusit prezentul regulament si sunt de accord cu acesta. 
 
ARBITRAJ
A. Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8:00, la ora 13:00 si seara incepand cu ora 18:00. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe si sa semneze pe foaia de arbitraj. Exceptie de la punctul A face cazul cand un concurent a prins un crap mai mare de 13 kg sau cteno mai mare de 10 pe timp de zi. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare si la o captura de crap mai mare de 15 kg si cteno mai mare de 10 kg. La orice extracantar concurentul este obligat sa cantareasca si orice cteno capturat. Deasemenea un vecin de stand fiind obligat sa participe. 
B. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi. 
C. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului . 
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi. 
 
ATENTIONARE
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciogului ecologic, a celor 5 saci mari obligatorii, a sprayului dezinfectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia. 
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul de la 5 kg. 
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.
SANCTIUNI
Incalcarea punctelor: 4, 5, 7, 8, 9, 11, 13, 15, 16, 19 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT
Incalcarea punctelor 1, 2, 10 si 21 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs. 
DESFASURARE
 
Concursul incepe Duminica la ora 20:00 si se termina Miercurila ora 12:00.
Daca o echipa inteapa in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12:00 sa finalizeze dril-ul. 
Adunarea pe balta Duminica la ora 18:00, tragerea la sorti la ora 19:00.
In urma tragerii la sorti pana la ora 20:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit.
La ora 20:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv. 
Festivitatea de premiere Miercuri la ora 13:30 
 
MENTIUNI
– inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minim 700 ron – cei care achita avans si vor sa se retraga , trebuie sa gaseasca un inlocuitor – organizarea concursului si premiile sunt valabile doar daca cele 24 de locuri sunt ocupate. – membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate. – extragerea numarului de ordine se va face in functie de achitarea integrala a taxei. 
Taxa trebuie achitata pana pe data de 20 feb 2020 , iar pentru rezervarea locului se poate achita un avans minim de 700 Ron in limita locurilor disponibile. Avansul se poate achita la administratia baltii Hermes-Peris sau prin virament bancar. 
Telefon de contact: 
Ionut Voicu – administratie Hemes Peris: 0724.355.320 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *