“MAGURA 9 CHALLENGE” Ed. 3 / 18-21.06.2020 / Magura 9 #103

Taxa 1200 lei
Organizator : LAUDA
Locuri: 36

Concurs pescuit 
Cupa “MAGURA 9 CHALLENGE” – Ed. 3 
18-21 IUNIE 2020 ( Joi – Duminica 72 h) 
36 locuri/ 3 Sectoare/ 3 pescari/echipa CANTITATE ! 
Taxa inscriere – 1200 lei 
PREMII GENERAL: 
LOCUL 1 – 9.000 LEI + CUPE 
LOCUL 2 – 6.000 LEI + CUPE 
LOCUL 3 – 3.000 LEI + CUPE 
CMMC – CUPE + ( NU cumuleaza ) 
LOCUL 2 sector A , B, C – 1500 lei + CUPE 
LOCUL 3 sector A, B, C – CUPE
Organizator: Stanita Ioan cu sprijinul Administratiei Magura Noua 9, powered by Lauda Arbitraj, 
Foto & Clasament: Pauletta ( Călin Paul) si brigada lui 
 
Regulament concurs:
 Concurs bazat pe CANTITATE
Balta va fi impartita in 3 sectoare valorice. Castigatoarea fiecarui sector, urca pe podium la general. 
Joi ora Ora 09:00 adunarea pe balta 
Ora 09:15 tragerea la sorti ( in cazul in care o echipa intarzie, unul dintre arbitri va trage in locul lor). Vor fi doua extrageri ( ordine si stand). Pentru „ordine” se va trage in functie de plata avansului/taxei. 
Ora 10:00 ocuparea standurilor 
Joi ora 12:00 – START CONCURS 
Duminica ora 12:00 FINAL CONCURS 
Duminica ora 13:30 festivitatea de premiere
1. Se pescuieste individual sau in echipa de maxim 3 pescari cu drepturi depline. 
2. Puncteaza crapul comun, salonta si cteno de la 1 kg ( orice alta specie capturata accidental se va elibera imediat fara ca aceasta sa fie vatamata) 
3. Fiecare echipa poate pescui cu 4 lansete de crap ( nu feeder, match sau alte tipuri) dotate obligatoriu cu un singur carlig si plumb sau naditor ( exclus method) pierdut (oferind posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) – AVERTISMENT
4. Se poate pescui cu orice tip de nada( uscata, semipreparata) si in orice cantitate. Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar si/sau barca de nadit: ELIMINARE 
5. Nada vie este stric interzisa ! ELIMINARE
6. Nadirea grea ( spomb, catapulta sau racheta) este INTERZISA ! se va folosi doar „cobra” sau prastia de mana cu conditia ca bulgarii sa nu depaseasca diametrul de 30mm. AVERTISMENT !
7. Fiecare echipa va lansa OBLIGATORIU pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului. Standurile vor fi marcate si numerotate ,inclusiv pe malul opus . “Placuta” de pe malul de vis-à-vis indica mijlocul standului in care va aflati. Se pescuieste intre stegulete. AVERTISMENT !
8. Fiecare echipa trebuie sa detina saltea de primire, spray antiseptic si minim 10 saci de pastrare; Cine nu are saltea sau spay, poate inchiria de la administratia balti. In cazul in care vreo echipa utilizeaza toti sacii din dotare, are obligatia de a solicita cantar suplimentar. Orice captura de peste 10kg va fi anuntata telefonic pentru a fi cantarita si eliberata in cel mai scurt timp posibil. 
9. Pestii prezentati la cantar raniti sau morti, nu se iau in considerare in plus acestia vor fi achitati conform regulamentului intern al balti. AVERTISMENT. In cazul in care dintr-un motiv sau altul, este pusa in pericol integritatea pestilor, se poate cere acordul Arbitrului Sef pentru rezolvarea problemei, prin intrarea in apa a pescarului: AVERTISMENT 
10. Este strict INTERZIS cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari – ELIMINARE
11. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu masina personala, va descarca bagajul, dupa care masina va fi adusa in parcare la sediul administrativ pana la finalul concursului; LA PLECARE PESCARUL ESTE RUGAT SA NU INCARCE BAGAJELE IN MASINA PANA CE UNUL DINTRE PAZNICI NU ESTE DE FATA. Pe acest bazin sunt interzise chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta ! Sunt interzise scaldatul, ruperea salciilor de pe mal, AVERTISMENT
12. Pe timpul noptii, pescarii care se deplaseaza intre standuri sunt obligati sa tina lanterna de cap aprinsa: AVERTISMENT Daca o echipa primeste doua avertismente, este eliminata din concurs si automat toate rezultatele de pana atunci vor fi sterse. Orice contestatie poate fi adusa la cunostinta arbitrului principal in cel mult o ora de la consumarea faptei cu probele aferente ( foto/video/martor), asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va fi luata in considerare. Pentru orice contestatie se va plati o taxa de 200 lei. In cazul in care contestatia nu va fi justificata, suma se va pierde si va intra in grila de premiere. 
13. Se vor face doua cantariri/zi, una cu incepere de la ora 08 dimineata iar cea de a doua cu incepere de la ora 18:00; in cazul in care vor mai fi pesti capturati dupa ultimul cantar, se va face cantarire suplimentara. la fiecare cantarire, cancurentul din stanga/dreapta standului, are obligatia de a participa ca si martor. In timpul cantaririlor, eventualele activitati de pescuit ( drill sau ajutor la minciog) primeaza. 
14. In situatia in care cineva se afla in dril la ora 12:00, va avea 15 minute la dispozitie sa scoata pestele. In astfel de situatie este necesara prezenta unui martor, altfel pestele prins nu va fi luat in considerare. 
15. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) 
16. Organizatorii concursului sunt exonerati de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si/sau a insotitorilor acestora; Acceptarea prezentului regulament constituie luarea la cunostiinta, insusirea si asumarea normelor de protectia muncii prevazute in legislatia speciala. Pentru orice nelamuriri si/sau informatii, pe toata durata concursului va rugam sa apelati echipa de arbitrii la urmatoarele numere de telefon: Paul Calin ( Pauletta ) – 0721.735.634 
17. Se considera inscrisi doar cei care achita avansul de 600 lei sau taxa integral la: Ioan Stanita 0742.120.740; Laurentiu Ion ( Mongolu) 0723.025.021; sau in contul RO56BRDE441SV76895274410 titular cont Stanita Ioan,cu mentiunea: Cupa Magura 9 si numele echipei. Premiile sunt calculate pentru participarea a 36 de echipe, in cazul in care nu se vor ocupa toate locurile, premiile se vor recalcula procentual. 
18. In cazul retragerii din orice motiv, taxa este NERETURNABILA, echipa respectiva va fi nevoita sa-si gaseasca singura inlocuitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *