Turneu CarpFishing 2020 Etapa 2 / 17-19.07.2020 / Chita 2 #169

Taxa: 1000 Lei
Locuri: 24
Organizator: CarpFishing

Organizator : CarpFishing cu sprijinul administratiei Baltii Chita 2 Balta Chita 2 
Perioada:
 
Etapa II (48ore) – 17-19 IULIE 2020 
Etapa III (48ore) – 07-09 AUGUST 2020 
FINALA (72ore) – 17-20 SEPTEMBRIE 2020 
Locuri: 24 
Taxa de participare: 1000 lei (echipa de 3 pescari)/etapa + rezerva 
 
Se califica in finala primele 8 echipe din cele 3 etape (clasament general) 
Participarea in FINALA este gratuita. 
Locul nu este transmisibil si nu se accepta nici o schimbare a componentei echipei. 
3 sectoare: A – B – C 
Vor fi intocmite 2 clasamente: cantitate + calitate (cei mai mari 5 pesti)(5 pesti – CALITATE, obligatoriu, pentru a intra in clasamentul general) – clasament general. 
Se puncteaza: crapul comun, crapul oglinda si amurul de la 1kg. In caz de egalitate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul de cantitate. In caz de egalitate la kg se impart punctele. 
 
PREMII GENERAL 
ETAPA 
LOCUL I – CUPE 
LOCUL II – CUPE 
LOCUL III – CUPE 
 
FINALA 
LOCUL I – 16000 LEI + CUPE 
LOCUL II – 14000 LEI + CUPE 
LOCUL III – 8000 LEI + CUPE 
 
Premiile si numarul participantilor din finala raman la fel doar in cazul participari complete (24 de echipe/etapa) la toate cele 3 etape. 
 
REGULAMENT 
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare. (ELIMINARE
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE
3. Pescarul este obligat sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti (AVERTISMENT). 
4. Pescarul trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT
5. Numarul minim de saci(model mare) pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20, se tin maxim 3 saci pe pichet. 
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. 
7. Pescarul este obligat sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand intre orele 08.00-19.00 si doar pe jos.(AVERTISMENT
8. Concurentii nu au voie sa intre in alte standuri, sau sa stationeze in dreptul altor standuri, in perioada desfasurarii competitiei.(ELIMINARE); Circulatia automobilelor este interzisa, cu exceptia celor care apartin organizatorilor. 
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT
10. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap(AVERTISMENT
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate. 
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT
14. Nadirea este permisa doar din „cobra” pe toata perioada concursului. (AVERTISMENT
15. Concurentul este obligat sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT) si depunctare 25 kg. 
16. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in line, interzis plumbul tip bradut si momitorul. 
17. Se poate pescui cu boilies, solubil si pop-up, este permisa pasta doar pe bila, meltex, interzis saculetul solubil, interzise plasticele. 
18. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT
19. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul (se stabileste inainte de inceperea concursului) la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT
20. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul nesportiv (ajutarea unei alte echipe prin informatii de orice fel) sau necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs. 
21. Daca un concurent inteapa un peste la finalul concursului , are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU , un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta. 
22. In cazul intreruperii datorate unei furtuni aparute pana la expirarea intervalului de 26(48-finala) de ore, competitia poate fi reluata dar perioada de intrerupere nu se va adauga la cele 48(72-finala) ore stabilite initial. Competitia nu se va mai relua in cazul unei intreruperi care survine dupa 26(48-finala) de ore de la inceperea competitiei, iar rezultatul obtinut pana in momentul intreruperii va fi validat.(nu se face cantar in caz de intrerupere) 
23. Pentru orice alta situatia care nu este prevazuta in acest regulament decizia apartine organizatorului. 
 
ARBITRAJ 
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 07:00 si seara incepand cu ora 17:00. 
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe. Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 10 kg. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale (peste mai mare de 15kg), care nu suporta amanare, in prezenta unui martor. 
C. In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul. 
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor. 
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau ORGANIZATORUL), care va hotari locul amplasarii markerului. (una din echipe va amplasa marker-ul) 
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult o ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi. 
G. 2 AVERTISMENTE = ELIMINARE 
 
Inscrierile se fac aici sau la nr de telefon: 0728.86.86.46 – Eduard Vrabie 
NUMAI PLATA PLATA AVANSULUI (500 LEI) garanteaza participarea. 
FIR INTINS !!! 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *