Cupa Tomis Carp Individual ed.4 / 25-27.09.2020 / Corbu #101

Taxa: 800 Lei
Locuri: 22
Organizator: A.C.S. Tomis Carp

Concurs INDIVIDUAL – 1 singur pescar 
 
ORGANIZATOR: ASOCIATIA CLUB SPORTIV TOMIS CARP cu SPIRJINUL RIG SERVICE SA
 
– de Vineri pana Duminica (48h)- concurs de cantitate si calitate (cei mai mari 5 pesti)
– 22 locuri disponibile 
– sectorul B (indiferent daca cererea este mare, locurile nu se suplimenteaza) cu subsectoare B2-B12/B15-B25 
Taxa participare: 800 LEI 
Avansul se poate achita pana la 25 august 2020! 
 
Premii: 
Locul 1 – 3000 ron net + cupa si diploma 
Locul 2 – 2000 ron net + cupa si diploma 
Locul 3 – 1000 ron net + cupa si diploma 
Captura – 500 ron + 500 ron sub forma de voucher (Div Consulting – Razvan Nafornita) + cupa si diploma 
 
Premiile sunt calculate la un numar de 22 de participanti. 
In cazul in care numarul participantilor este mai mic, premiile se recalculeaza. 
 
AVANSUL ACHITAT NU SE RESTITUIE, PARTICIPANTUL TREBUIE SA ISI GASEASCA INLOCUITOR PANA LA DATA INCEPERII CONCURSULUI SAU PIERDE AVANSUL
Ordinea achitarii avansului reprezinta si ordinea grilei pentru prima extragere. Vor fi 2 extrageri, prima pentru stabilirea ordinii, iar a doua extragerea efectiva a standului de concurs. 
 
Sponsori: RIG Service, Div Consulting (Razvan Nafornita). 
 
Plata avansului de 500 ron se va face in contul:
Asociatia Club Sportiv Tomis Carp C.I.F. 3416377 Cont IBAN – RO94INGB0000999904884139
ING Bank
Va rog sa specificati pentru concurs Club Tomis Carp – individual ed. a IV-a
Va rog sa comunicati pe email:
Numele complet al clubului/participantului;
Datele de facturare (pentru persoanele fizice – CNP-ul participantului);
Telefon de contact;
O copie dupa OP, poza facuta cu telefonul sau scan,
Numere de telefon de contact: Florin Bara 0726100383, Nitu Teodor Stefan 0723988886
 
VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 5 CRAPI . Participantul care in clasamentul general va obtine cel mai mic numar de puncte va fi declarat castigator. In caz de egalitate la puncte, invingator este participantul cu cea mai mare cantitate! In cazul in care doi sau mai multi participanti sunt la egalitate intr-unul din clasamentele partiale (cantitate sau calitate) vor primi in clasamentul respectiv un nr de puncte egal cu media pozitiei ocupate de acestea (ex1: doi participanti sunt la egalitate pe locul 5, ei vor primi (5+6):2 = 5.5 puncte fiecare; ex2: trei participanti care se clasifica pe locul 8 , vor obtine (8+9+10):3 = 9 puncte fiecare). 
PUNCTEAZA CRAPUL ROMANESC, OGLINDA SI AMURUL mai mari de 1 kg. Premiul de captura se poate cumula cu orice premiu din podium. 
 
REGULAMENT : 
1. 3 lansete /participant, un singur carlig la fiecare (ELIMINARE) ; 
2. Obligatoriu saltele de receptie model mare de tip CRADLEOBLIGATORIU (pescarii care nu au, vor incepe concursul cand vor remedia problema) – se pot inchiria din incinta fermei contra cost; 
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (se anuleaza primele 50kg prinse pana in acel moment, apoi, in caz de o noua abatere, ELIMINARE. In cazul in care echipa nu a prins cantitatea de 50kg, calculele se vor face cu “-“) ;
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (AVERTISMENT) ; 
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba un concurent este de 15 (din care cel putin 5 model mare). Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. Concurentii sunt obligati sa nu pastreze in saci pesti vizibil nepunctabili. (AVERTISMENT
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. (AVERTISMENT
7. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT), la urmatoarea abatere – ELIMINARE
8. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE
9. In casuta este permis iluminatul de orice fel. In afara acesteia nu este permis decat cu lanterna de cap si/sau felinar. (AVERTISMENT
10. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT
11. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit. Se permite intrarea in apa, fara acceptul arbitrilor, pentru plasarea sacilor in siguranta. (AVERTISMENT
12. Pe durata concursului nu se pot face schimbari. 
13. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 9 si 19. Intre orele 19 si ora 9 se poate nadi doar cu cobra si cu prastia de mana. (AVERTISMENT
14. Concurentii sunt obligati sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa se retina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT
15. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in–line (min 50g), feeder, arc naditor sau plumb de pasta. 
16. Se pescuieste OBLIGATORIU cu momeala pe “fir de par”. (ELIMINARE
17. Modalitatile de nadire permise sunt: nadirea cu mana, nadirea cu prastia, bastoanele (tuburile) de nadire cu boiles, manuite cu una sau ambele maini, lingurile de nadire cu maner actionate cu una sau ambele maini, catapultele pe suport, fixate in pamant, manevrate manual, propulsate cu elastic sau cu arcuri, saculeti solubili, pungi solubile sau fire solubile, rachete de nadire cu diametru interior de maxim 50 mm si lungime de maxim 200 mm aruncate cu ajutorul unei lansete (ELIMINARE) 
18. Pana la ora de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT
19. Drillurile se fac numai din stand. (AVERTISMENT). 
20. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a fiselor de arbitraj precum si comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs. 
21. Vizitatorii nu au voie sa ajute participantii la activitatea de pescuit (ex: minciog, spomb, etc). (ELIMINARE
22. Concurentii au voie sa iasa in afara standului pentru nevoi fiziologice, fara sa scoata sculele din apa. In cazul in care concurentii doresc sa iasa din stand pentru vizite catre standurile vecine, sunt obligati sa scoata sculele din apa. (AVERTISMENT) 
23. Insotitorii pot ajuta la cantarire, mai exact la scoaterea sacilor din apa si punerea lor in salteaua de cantarire. Acesta activitate se va realiza doar in cazurile in care pescarul este in drill! (pentru eficientizarea timpului de cantarit) (AVERTISMENT) 
 
ARBITRAJUL 
1. Se fac 4 cantariri pe zi. 
2. Se poate cere cantar suplimentar atunci cand participantii au minim 20 de pesti. 
3. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare. Exceptie de la regula (caz special) este situatia cand un pescar a prins o captura mai mare de 15 kg (crap) si 10 kg (amur). Daca in urma cantariri se constata ca pestele are sub 15/10 kg, acesta va fi repus in sac pana la urmatoarea operatiune de cantarire oficiala. 
4. Caz special – In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor/organizatorului cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul. 
5. Nu se pot cere cantariri suplimentare cu 30 minute inainte de cantarul oficial sau in timpul acestuia. 
6. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit (dril) in defavoarea cantaririi crapilor. 
7. Arbitrii si/sau organizatorul sunt obligati sa aplice regulamentul, sa seAUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre participantii vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef care va hotari locul amplasarii markerului . 
8. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta organizatorului/arbitrului sef DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, concurentul primeste garantia inapoi.
9. Inainte de inceperea concursului, cat si in timpul acestuia, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie conform regulamentului, a minciocului ecologic (de marime mare), a celor 15 de saci (din care cel putin 5 model mare) obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Concurentii care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu sau il vor intrerupe pana cand vor remedia situatia. Acestia vor putea revendica doar premiul de CAPTURA CONCURSULUI, daca este cazul. 
10. La inceputul concursului arbitrii vor arata fiecarui pescar directiile de pescuit. De asemenea, acestea vor fi trasate prin benzile de plastic, acest lucru putind fi observat inca de la intrarea in stand. 
 
SANCTIUNI 
Incalcarea punctelor 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT. La 2 avertismente primite ECHIPA VA FI ELIMINATA DIN CONCURS. Incalcarea punctelor 1, 8, 16, 17, 20, 21 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs precum si incalcarea a doua oara a punctelor 3 si 7. 
 
Participantii la concurs isi dau acceptul implicit asupra regulamentului. 
Avansul garanteaza locul in concurs ! 
Arbitrajul este asigurat de echipa APS condusa de Gabriel Calota! 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *